Distribution Magi s-a infiintat in anul 1992 ca o companie cu capital integral romanesc ce a avut ca obiect de activitate distribuirea si vanzarea produselor electrice, electronice si electrocasnice.

Incepand cu  anul 2005 si pana  in 2014 compania noastra a ocupat locut I in topul intreprinderilor mici si mijlocii din Judetul Suceava.

Incepand cu anul 2014 Distribution Magi a dezvoltat o noua ramura in cadrul companiei, colaborarea cu Nobilia, cel mai mare producator de mobilier de bucatarie la comanda, executat 100% in Germania. Concomitent am semnat colaborari cu marii producatori de electrocasnice adaugand portofoliului nostru electrocasnice Premium pentru cele mai sofisticate gusturi.

La acest moment Distribution Magi dispune de personal calificat, de specialitate, investind constant si continuu in perfectionarea lor. Investim in oameni pentru ca ne dorim ca solutiile oferite de noi sa se ridice si de ce nu sa depaseasca dorintele si nevoile dumneavoastra.

Viziune:
Aspiram sa participam la inlocuirea conceptului „Merge si asa” cu „Calitate si performanta”. Ne dorim sa participam la impementarea unor sisteme sigure oferind in acelasi timp solutii complete si complexe autohtone cat si cele cunoscute la nivel international.

Misiune:
Speram sa ne facem cunoscuti in primul rand datorita corectitudinii, a respectului cu care tratam fiecare client si partener, precum si datorita solutiilor oferite.

Valori:
– Profesionalism si implicare
– Siguranta
– Solutii personalizate
– Comunicare
– Punctualitate
– Creativitate

Va stam la dispozitie cu doua puncte de lucru: in Iasi si Suceava insa avem logistica necesara pentru a acoperi toata zona Moldovei si a Republicii Moldova.

Noi construim inteligent bucătării proiectate cu stil. Bucatariile Nobiliera îmbină varietatea de stiluri de viață și gusturi la un pret accesibil. Cuvantul cheie al Nobiliera este: calitate! În planificare. În producție. În procesarea comenzilor și serviciilor pentru clienti.

Parteneri

[logo-carousel id=parteneri]