Idei Nobilia pentru a-ti organiza bucataria cat mai inteligent

Cum depozitam inteligent in bucatarie?

Bucataria dumneavoastra noua este aici! Aceasta bucatarie de 15,5 mp este exemplul perfect de cat de multe lucruri si alimente poti depozita in acest spatiu. Acest lucru poate fi realizat prin alegerea inteligenta a componentelor bucatariei, a spatiilor de depozitare interioare si a accesoriilor practice. Un aspect important este aportul consilierului la proiectul bucatariei care va optimiza spatiul de stocare, un design fin si  in armonie cu linia electrocasnicelor. Deci cum iti alegi bucataria perfecta? Este foarte simplu! Consultantul dumneavoastra este aici pentru a va realiza visele si dorintele!

Cum este mai bine sa-mi organizez corpurile de baza, cate separatoare am nevoie pentru tacamuri, ce separator pentru vase si oale ar trebui sa aleg, care este varianta de deschidere cea mai practica?

La noi vei gasi sugestii si idei pentru bucatarii organizate remarcabil. Citeste in continuare si convinge-te!

Idei pentru dulapurile de baza

Organizator universal cu partitii din lemn pentru separarea vaselor si 6 recipiente stocare alimente

Organizator universal cu separator pentru recipiente

Corp de baza cu capacitate mare de stocare

Corp de baza cu naveta metalica detasabila pentru sticle

Corp de baza cu spatiu depozitare pentru tavi

Corp de baza cu diverse spatii de depozitare ajustabile

Organizator universal din lemn de fag cu picioare separatoare

Organizator universal din lemn de fag cu partitii separatoare

Corp pentru cuptor incorporabil cu sertar

Corp de baza cu 2 cosuri metalice

Organizator – tip „camara” cu capac culisant din sticla

Panou din sticla sau metal , optional pentru sertare

Organizatoare de tacamuri din lemn/metal/plastic inteligent create pentru a-ti face viata mai usoara


Utilizarea spatiului din dulapurile de colt

Nobilia Design iti vine in ajutor cu posibilitatea utilizarii spatiilor din colt. Gandindu-ne la accesibilitatea lucrurilor depozitate, iata cateva solutii inteligente.


Accesorii inteligente

Atractiv, organizat si extrem de practic: sistemul MosaiQ ofera cel mai inalt nivel de comoditate.

Motor electric Servo Drive pentru corpurile suspendate cu usa pivotanta sau a acelora cu ridicare/pliere. O atingere fina a frontului va deschide usa iar atingerea fina a intrerupatorului o va inchide.

Corp suspendat iMove cu actionare prin tragere a celor doua rafturi superioare pentru un acces cat mai usor in locurile cele mai inalte.

Rama masa pentru blat cu finisaj de otel inoxidabil

Idei pentru dulapurile inalte

Corpurile inalte sunt adevarate minunatii atunci cand vine vorba despre spatiul de depozitare intr-o bucatarie.  Comoditatea in utilizare, accesul facil, echiparea cu mecanisme sofisticate si puternice dar mai ales detaliile intelegente fac aceste corpuri perfecte pentru bucataria ta. Iata o mica seletie pentru deliciul tau:

Sisteme de iluminat si prize.

Un plan  de iluminat este indispensabil in bucatarie! Alegerea conceptului de iluminat corect iti va oferi suport si comoditate in utilizarea blatului de lucru.

Multumita eficientei tehnologiei LED si a sistemelor moderne de control iluminarea bucatariei poate fi realizata foarte usor cu costuri minime.
Iata cateva idei!

Corpuri suspendate cu partea inferioara luminata integral LED

Flex LED este o banda care poate fi pozitionata individual in plinta, in interiorul corpurilor sau pe corpurile cu rafturi.

Rafluri luminate LED

LED ce permite luminarea selectiva a spatiului de lucru

Sisteme de iluminat Led in interiorul corpurilor

Benzi LED integrate in corpul suspendat care ofera o lumina uniforma spatiului de lucru.

NOVA Plus este un sistem integrat care poate fi montat atat in partea inferioara a corpului suspendat cat si in partea superioara.

La bucatariile Nobilia Line N spatiul dintre blat si profilul ce inlocuieste manerul permite iluminarea corpurilor de baza.

LED ul Manila Plus integrat in politele suspendate

Placari de perete

Placarile de perete cu motiv sunt stilate si foarte practice. 18 motive printate digital au fost create pentru a sublinia accentul dorit in bucatarie. Poti opta pentru un motiv clasic de bucatarie, motive florale sau vrei sa urmezi noul trend Nobilia Design.