Nobilia Design are de astazi aplicatie dedicata de Facebook

La Nobilia Design ne dorim intotdeauna sa fim aproape de client si de aceea vrem sa fim oricand la dispozitia ta atunci cand ai nevoie. Si pentru ca suntem mereu in pas cu noile tendinte, observam ca Facebook-ul a devenit pentru cei mai multi dintre noi un obicei, nu doar un website. Ultimele statistici arata ca in Romania sunt 6.5 milioane de utilizatori al cunoscutului website de socializare.
De aceea, de astazi, pe langa pagina noastra, ne vei putea gasi si in aplicatia dedicata Nobilia Design de pe Facebook. Cu doar un click de pe Facebook vei putea ajunge direct in aplicatia noastra.
Acolo vei gasi ultimele noastre articole, vei putea cere pe loc o cotatie de pret si vei avea acces direct la Colectia noastra de Mobilier 2016, dar si la toate celelalte produse disponibile.
Aplicatia Nobilia Design poate fi accesata din tabul Apps de pe pagina noastra de Facebook sau direct prin acest link (https://apps.facebook.com/nobilia-design/). Aplicatia este disponibila pentru toate sistemele de operare si pe toate platformele mobile.
De oriunde te-ai afla, vom fi doar la un click distanta de tine. Intra acum in aplicatia Nobilia Design si spune-ne ce produs din noua noastra colectie iti place cel mai mult.