Spatiul in bucatarie

Pentru ca in amenajarea unei bucatarii, un element cheie este reprezentat de spatiu, Nobilia Design iti ofera o serie de sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri.

Bucatariile cu suprafata generoasa

In situatiile unei case cu dimensiuni mari, bucataria va avea cu siguranta o suprafata generoasa. De asemenea, stilul din America cu cu bucataria ce comunica cu spatiul din living este tot mai des intalnita si accentueaza impresia de spatiu.

In astfel de cazuri, poti pregati o cina cu prietenii bucurandu-te in acelasi timp de placerea de a socializa.

Pentru un astfel de spatiu, Nobilia Design va propune utilizarea unor blaturi de mari dimensiuni ce pot fi realizate din materiale deosebite cu o rezistenta ridicata la temperatura.

Mobilier Bucatarie Nobilia

Bucatariile de apartament

Atunci cand vorbim de bucatariile de apartament, stim ca spatiul ne limiteaza optiunile, de aceea, cea mai buna alegere este mobilierul liniar, ce va include toate elementele necesare: chiuveta, cuptor, plita si frigider. In aceste situatii, Nobilia Design te vor ajuta sa alegi modelul dorit ce va scoate din anonimat bucataria ta. Ofertele Nobilia Design include o intreaga gama de produse ce vin in ajutorul tau pentru dotarea bucatariei.

Recomandam, ca in acest caz sa optati pentru culori deschise ce vor crea impresia de spatiu dar si pentru mobilier cu spatii generoase de depozitare.

 

Poti admira conceptele Nobilia Design pe www.nobiliadesign.ro